Sponsors

Op dit moment werken we al samen met een aantal sponsoren die ons als Module Aangepast Sporten helpen onze doelen te realiseren. Ben jij iemand of heb jij een bedrijf of stichting die dat ook graag zou doen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Ziet u nu en in de toekomst ook graag meer respect en integratie op de werkvloer? Sponsor dan een les van Module Aangepast Sporten op een school bij u in de buurt! Sponsort u de school voor het dubbele bedrag, dan bieden wij u een mooie kans:

  • U sponsort Rolstoel Basketbal Vereniging Middelburg om meer kinderen en volwassenen met een beperking te laten sporten. Sporten draagt bij aan plezier, ontspanning en een gezondere levensstijl, wat weer bijdraagt aan zelfstandigheid en werkplezier. Bovendien sponsort u de Module Aangepast Sporten om meer kinderen te laten genieten van een les bij hen op school.
  • U wordt met 7-12 mensen uitgenodigd voor een bedrijventoernooi rolstoelbasketbal, georganiseerd door Module Aangepast Sporten in samenwerking met RBVM. Deze ervaring stimuleert de samenwerking en richt zich op het focussen op ieders mogelijkheden. Tijdens het toernooi is er mogelijkheid om te netwerken met een sessie olv Arne Hulstein van de BusinessFabriek. Mark en Linda geven bovendien een lezing over “denken in mogelijkheden” nav hun eigen ervaringen in het leven met een lichamelijke beperking.

Wilt u ons sponsoren? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!