Wij

De Module Aangepast sporten is een initiatief dat al jaren bestaat in Zeeland. Michiel Ruiter zag in zijn vak als sportleerkracht de nood ontstaan om leerlingen kennis te laten maken met andere manieren van sporten. Aangepaste sporten. Met veel passie heeft hij deze module opgezet en heeft hij jaren, met behulp van vrijwilligers, aagepaste sportlessen gegeven op diverse middelbare scholen in Zeeland.

Wij, Linda Hulstein en Mark Aalders, zijn twee van de vele mensen die de passie van Michiel delen en zijn trots dat we dit werk voort mogen zetten. Jaren geleden zijn wij betrokken geraakt als vrijwilligers. Inmiddels hebben wij van onze passie ons werk weten te maken. Beiden geloven wij in het motto: “Laat een handicap geen beperking worden”.

logo-met-tekst
_mg_0081a

Linda Hulstein

Ik ben altijd al een fanatiek sportster geweest. Atletiek en korfbal als kind, tot ik vanwege chronische pijn in de gewrichten van mijn onderlichaam  moest switchen naar rolstoeltennis en rolstoelbasketbal. Het hebben van lichamelijke beperkingen heeft mij niet kunnen beperken in de dingen die ik graag doe. Naast mijn gezin, werk in de kerk en de vele andere dingen, blijft sport een constante factor in mijn leven, door het geven van clinics en het rolstoelbasketballen.

Mark Aalders

Ik heb van mijn sport en passie, rolstoelbasketbal, mijn werk kunnen maken.  Namelijk het spelen bij het Nederlands team, het clubteam in Antwerpen én het opzetten van mijn eigen bedrijf in het geven van Rolstoelbasketbal clinics. Dit geeft mij, naast mijn gezin, de enorme drive om niet op te geven, ondanks dat mijn lichaam mij, al sinds mijn geboorte de nodige uitdagingen geeft. “Kan niet, bestaat niet” loodst mij dwars door de beperkingen heen.

_mg_0083a